En fleksibel og skalerbar løsning

Komplet hjemmeside fra kr. 6.995,-

Vores basisløsning indeholder alt, hvad de fleste mindre og mellemstore virksomheder har brug for:

 • Unikt, responsivt design
 • Billedslider-modul
 • Google Maps
 • Kontaktformular
 • Deling af artikler til sociale medier
 • Moduler til visning af portfolio, testimonials og lign.
 • SEO-modul og Google Analytics
 • Dagligt backup af dine data
 • Brugervenligt redigeringssystem

Derudover tilbyder vi:

 • 30 minutters undervisning i brugen af din nye hjemmeside
 • 3 måneders hosting inkl. fri support.

Muligheder for tilkøb

Du kan få det – stort set – som du vil have det!

Har du særlige ønsker til, hvad din hjemmeside skal kunne, så kan vi i de fleste tilfælde finde en løsning. Vi har et stort udvalg af tilvalgsmuligheder til absolut rimelige priser.

Det gælder fx. moduler til visning af aktiviteten på din virksomheds facebookside, eventkalender og skræddersyede formularer. Vi kan også sætte en webshop op eller lave en flersproget løsning.

Har du brug for tekstforfatning, fotografering eller logodesign, kan vi også hjælpe dig med det.

Vi udarbejder gerne et attraktivt tilbud på en samlet pakke. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

 

Fleksibel løsning

Alle vores løsninger er udarbejdet i WordPress – verdens mest udbredte open source system til administration af hjemmesider.

WordPress er en sikker, brugervenlig og fleksibel platform. Selve systemet er gratis, og de udviklingsværkstøjer og ekstra moduler vi anvender er ganske rimeligt prissat. Det betyder, at vi slipper for at bruge vores tid og dine penge på at opfinde den dybe tallerken, hver gang en ny hjemmeside skal udvikles.

Ydermere slipper du for at binde dig til en bestemt leverandør, når du vælger platform. Din hjemmeside kan, når som helst du ønsker det, flyttes til en anden leverandør. Den kan udvikles og moderniseres løbende – af os eller af andre WordPress-kyndige – uden at du skal starte forfra hver gang.

Man skal passe på med at kalde webløsninger for “fremtidssikrede” – men vi synes i al beskedenhed, at vores løsninger trods alt er tæt på at være det.

Mobilvenlig og SEO-klar

Din nye hjemmeside skal selvfølgelig se godt ud på alt fra smartphones til storskærme. Det er vigtigere end nogensinde, at din hjemmeside er mobilvenlig, da op mod halvdelen af alle Google-søgninger foretages på smartphone eller tablet.

Derfor arbejder vi udelukkende med responsive løsninger – dvs. hjemmesider, der automatisk tilpasser sig skærmens størrelse.

Vi også opmærksomme på, at det er altafgørende at dine kunder kan finde dig gennem søgemaskinerne. Med en WordPress-løsning fra Mind the Web er du sikret et godt udgangspunkt for søgemaskineoptimering (SEO).

Siderne er lette at læse og indeksere for søgemaskinerne, og features som mobilvenligt design og stabile, hurtige servere, giver også stor SEO-værdi.

Med andre ord, er systemet forberedt til, at du kan arbejde seriøst videre med SEO, uanset om du vælger at gøre det selv eller lade os eller andre hjælpe dig.

Med Google Analytics har vi mulighed for at holde øje med besøgstal og brugeradfærd på din hjemmeside. Dette er et vigtigt værktøj i den løbende optimering af din hjemmeside.