Altid up-to-date

Vi er klar til at hjælpe

Som kunde hos Mind the Web er du aldrig overladt til dig selv. Vi er kun et opkald eller en email væk. Og vi forstår, hvor vigtig din hjemmeside er for din forretning.

Derfor er det vores mål, at du ikke skal mere bruge tid og energi end højst nødvendigt på at holde din hjemmeside kørende.

Med vores ServiceHosting-koncept får du både webhotel i topkvalitet og fuld support på din hjemmeside. Vi guider dig igennem WordPress, lige så mange gange, du har brug for, hvis du ønsker selv at opdatere.

Vil du helst være fri for at bruge tid på at opdatere, kan du blot sende os dit indhold med besked om, hvilken side, det skal lægges på – så ordner vi det for dig.

Vi sørger for, at alt det bagved kører

Én ting er, hvad du fysisk kan se, når du besøger en hjemmeside. Ligeså vigtigt er det dog, at det, der ligger bagved kører optimalt.

Vi sørger naturligvis for, at dén software, der styrer din hjemmeside, er opdateret. At dit webhotel er rigtigt dimensioneret og trimmet, så din hjemmeside kører problemfrit.

Vi tager jævnligt backup af din hjemmeside, så indholdet kan genskabes, hvis uheldet skulle være ude. Og vi opbevarer dine data i ét af Danmarks sikreste datacentre.

En professionel hjemmeside fortjener professionel hosting.