Google Ads

Google Ads - Få mere ud af dit Google Ads-budget

Google Ads - Få mere ud af dit Google Ads-budget

Med Google Ads (tidligere Google AdWords) kan du fange kundernes opmærksomhed, præcis når de søger efter det, du tilbyder. Hvis du bruger det rigtigt, er Google Ads et effektivt værktøj til at skabe målrettet annoncering og tiltrække stærke kundeemner til din hjemmeside eller webshop.

Med tiden har Google udviklet Google Ads til et meget raffineret, men også ret komplekst system. Det giver et hav af muligheder for målretning og optimering, som du bør udnytte, hvis du vil have mest muligt ud af dine annoncekroner.

Hos Mind the Web har vi stor erfaring med at hjælpe vores kunder med at få flere klik for pengene, tiltrække mere relevante kundeemner og i sidste ende skabe et højere afkast af annoncekronerne.

Lad os hjælpe dig med at få mere ud af Google Ads-kronerne. Bestil et gratis og uforpligtende Google Ads-tjek. Så får du vores vurdering af, hvor du skal sætte ind, for at få fuld valuta for dine Google Ads.

Det får du

  • Højere Quality Score = lavere klikpriser
  • Bedre udbytte af dine annoncekroner
  • Måling og løbende optimering af dine annoncer og søgeord
  • Målretning efter demografi og remarketing

Vi arbejder på at optimere din Google Ads-konto på alle de parametre, der kan give dig mere og bedre trafik. Vi starter selvfølgelig med de tiltag, der giver mest effekt for pengene.

Sådan gør vi

Vi lægger vægt på, at der er fuld gennemsigtighed i samarbejdet. Derfor foregår al optimering på din egen Google Ads-konto gennem en kontoadgang, som du giver os, og som du til enhver tid kan trække tilbage.

Vi aftaler på forhånd, hvilke tiltag, der skal arbejdes med, og du får en månedlig rapport, der dokumenterer, hvad vi har lavet, og hvilke resultater, det har givet.

Før vi begynder samarbejdet, gennemgår vi din Google Ads-konto, og kommer med et realistisk bud på, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Herefter fastsætter vi i fællesskab de målsætninger, der arbejdes efter.

Et samarbejde består typisk af en indledende optimeringsfase efterfulgt af løbende optimeringer. Som regel aftales en fast abonnementspris for dette, udfra en vurdering af, hvad det vil kræve at få dine Google Ads-kampagner til at performe optimalt.

Interesseret i at høre mere?

Hvis du allerede har en Google Ads-konto, vil vi anbefale dig at bestille et gratis Google Ads-tjek, hvor vi gennemgår dine Google Ads og giver dig vores vurdering af, hvordan du kan få mere ud af dine annoncekroner.

Hvis du har brug for hjælp til at oprette en Google Ads-konto, så start med at bestille et uforpligtende opkald.