Dit lokale webbureau

SEO- og webbureau i Hobro

Mind the Web er dit lokale SEO- og webbureau i Hobro. Søger du et bureau, der ikke binder dig på hænder og fødder? Vi leverer hjemmesider, søgemaskineoptimering og support af WordPress-hjemmesider i høj kvalitet og til en fornuftig pris og uden urimelige bindingsperioder.

WordPress- og SEO-bureau i Hobro

Mind the Web er et lille og specialiseret webbureau med speciale i WordPress.

Er du kunde hos Mind the Web, ejer du selv din hjemmeside. Vi har ingen krav om køb af hosting eller supportaftaler, og du kan frit redigere i din hjemmeside, eller lade andre gøre det.

Hjemmeside fra 9.000 kr.

Vi laver SEO-venlige hjemmesider, der er skabt til at indlæse hurtigt og ranke højt på Google. Vores kunder er typisk mindre og mellemstore virksomheder, som ønsker et professionelt udtryk og en øget synlighed i forbindelse med Google-søgninger.

Læs mere og se priseksempler på hjemmesider i forskellige størrelser her.

SEO-pakker fra 990 kr./md.

Høj synlighed i søgemaskinerne giver kunder i butikken, og søgemaskineoptimering (SEO) er i dag en lige så vigtig marketingdisciplin som annoncering for de fleste virksomheder.

For mange lokale virksomheder er det vigtigt at komme frem på søgninger, der indholder branche og stednavn – for eksempel er det værdifuldt for os at blive fundet på søgningen: “webbureau Hobro”.

Vi arbejder både med de løbende tekniske optimeringer og linkbuilding for at få din virksomhed frem i Google-søgninger.

Se alle vores SEO-pakker her.

WordPress support fra 499 kr./md.

Vi er specialiserede i CMS-systemet WordPress, som er verdens mest udbredte og blandt de bedste til langt de fleste typer hjemmesider.

WordPress er open source og koster derfor ikke i sig selv noget. Til gengæld skal du selv (eller dit webbureau) sørge for at holde det opdateret.

Vi tilbyder support og opdateringsservice, så du blot kan overlade alle opdateringer til os.

Vi holder WordPress opdateret, tager backup og holder din hjemmeside beskyttet mod sikkerhedstrusler. Desuden holder vi øje med, at din hjemmeside kører som den skal, og skulle uheldet være ude, sørger vi for, at din hjemmeside hurtigt kommer op at køre igen.

Vores pakkeløsninger indeholder desuden fra 1 til 3 timers supporttid, som du frit kan bruge til for eksempel at få os til at lave rettelser, lægge nye billeder på – ellers hjælpe dig med selv at arbejde på din hjemmeside.

Læs mere om WordPress support- og driftsaftaler.

Kurser i WordPress og SEO

Ønsker du selv at blive en haj til WordPress eller SEO? Eller har du brug for, at en eller flere medarbejdere bliver klædt på til at være virksomhedens webmaster eller SEO-ekspert?

Vi arrangerer gerne kurser og workshops tilpasset jeres behov.

Læs mere om WordPress- og SEO-kurser her.

 

Skal vi ringe dig op?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en ny, brugervenlig hjemmeside eller bedre placeringer i Google?

Så lad os tage uforpligtende snak om mulighederne.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op på et tidspunkt, hvor det passer dig.