SEO - kom til tops i Googles søgeresultater

SEO - kom til tops i Googles søgeresultater

Søgemaskineoptimering (SEO) er én af de meste omkostningseffektive metoder til at skabe vedvarende trafik og kunder til din hjemmeside. I modsætning til pay-per-click-annoncering, hvor du betaler for trafik til din hjemmeside, handler SEO om at skabe og vedligeholde de gode organiske placeringer i søgemaskinerne. Det betyder, at du i modsætning til købte klik, der giver øjeblikkelig trafik, skal se SEO som en langsigtet investering, der tjener sig hjem over tid.

Til gengæld kan du forvente et solidt afkast af din investering i SEO, når dine mest værdifulde søgeord begynder at vise sig i toppen af søgemaskinernes resultater.

Søgemaskineoptimering er en 360 graders proces. Googles søgemaskine opererer med mere end 200 faktorer, der afgør, hvor godt din hjemmeside placeres i søgeresultaterne. Nogle er mere betydningsfulde end andre, og derfor er det vigtigt at få lagt den rigtige strategi fra begyndelsen.

Hos Mind the Web arbejder vi med dén tilgang, at vi først og fremmest skal optimere på de områder, der hurtigst og billigst muligt giver dig effekt for pengene.

Det får du

  • En effektiv SEO-strategi på baggrund af en grundig analyse
  • Månedlige optimeringer og linkbuilding
  • Måling og dokumentation af resultaterne
  • Proaktiv rådgivning
  • Et samarbejde, hvor du er involveret i det omfang, du har tid og lyst
  • Vores fulde engagement i din forretnings succes

Sådan gør vi

Vi starter altid med at se på din hjemmesides nuværende position og konkurrencesituationen på de vigtigste søgeord. Ved hjælp af en søgeordsanalyse finder vi ud af, hvilke søgeord, det vil være mest rentabelt at gå efter.

Du har helt sikkert en god fornemmelse af, hvilke søgeord, der er mest værd for dig. Det er et godt udgangspunkt, men ofte viser det sig, at der findes søgeord, man ikke har været opmærksom på, og som med en beskeden investering kan give værdifuld trafik. Derfor er en søgeordsanalyse det bedste udgangspunkt for at få mest mulig værdi for pengene.

Desuden udarbejder vi en teknisk analyse, der kortlægger, om der er noget i opbygningen af din hjemmeside, der hindrer, at søgemaskinerne kan læse den optimalt.

Udfra de data, analyserne giver os, udarbejder vi en prioriteret liste over, hvilke tiltag, der bør foretages.

Herefter er den løbende optimering afgørende for gode (og vedvarende) resultater. Hvilke, hvor mange og hvor hyppige optimeringer, afgøres af dit budget og ambitionsniveau.

Det løbende SEO-arbejde kan deles op i interne og eksterne optimeringer.

Interne optimeringer

Indhold og struktur på din hjemmeside er afgørende for, om Google synes, den fortjener at blive vist på side 1 i søgeresultaterne.

Vi arbejder blandt andet med at udvikle og vedligeholde en god linkstruktur, og skabe godt indhold i samarbejde med dig. Hvor meget og hvor dybt, vi skal involveres i processen, afhænger af dig. Vi kan påtage os en rådgivende funktion eller vi kan være (med)producenter af dit indhold.

Eksterne optimeringer

Linkbuilding er en af de vigtigste discipliner i søgemaskineoptimering. Indgående links er uundværlige, når det handler om at kravle op i søgeresultaterne, idet links af Google opfattes som anbefalinger.

Linkbuilding bør håndteres med stor forsigtighed. For mange links på én gang eller links fra utroværdige kilder straffes af Google.

Vi arbejder med at skaffe links fra gode, troværdige kilder, og du kan altid få dokumentation for, hvilke links, vi har skaffet dig.

Løbende rapportering

Uanset hvor meget eller lidt, du optimerer, har du brug for at vide, hvordan dine søgeord performer. SEO uden dokumentation er SEO i blinde.

Derfor får du løbende (normalt månedligt) en rapport med overblik over udviklingen i din hjemmesides synlighed og de enkelte søgeords placering. Med udgangspunkt i disse data, regulerer vi løbende, i samarbejde med dig, strategien.

SEO er en proces, der konstant skal vedligeholdes, hvis du skal opnå og holde fast i topplaceringer. Den største investering ligger i opstarten, hvor grundlaget for en effektivt SEO-strategi skabes. Prisen på dette afhænger blandt andet af din hjemmesides størrelse, dit ambitionsniveau og hvor meget dine konkurrenter har optimeret. Derfor udarbejder vi altid et fast tilbud på de opgaver, der skal løses samt en fast abonnementspris på løbende optimeringer med udgangspunkt i hver enkelt kunde.

Interesseret i at høre mere?

Skal vi hjælpe dig med at få en bedre placering i søgemaskinerne? Så start med en uforpligtende snak.