WordPress

WordPress - Få en hjemmeside, der skaber værdi for din forretning

WordPress - Få en hjemmeside, der skaber værdi for din forretning

En hjemmeside skal andet og mere end bare se godt ud. Med den rigtige løsning bliver din hjemmeside virksomhedens vigtigste sælger. Det kræver, at den bygget er i et system, der understøtter mulighederne for at optimere til søgemaskiner - og at den er hurtig, stabil og sikker.

Hos Mind the Web har vi mange års erfaring i udvikling af alt fra enkle hjemmesider til avancerede kundetilpassede løsninger. Vi arbejder i CMS-systemet WordPress, fordi det er fleksibelt og godt skruet sammen - særligt i forhold til søgemaskineoptimering. WordPress er open source, og derfor slipper du for dyre licensomkostninger.

Det får du

  • SEO-venlig hjemmesideløsning
  • Fuldt ejerskab - din hjemmeside er din ejendom og kan til enhver tid flyttes, hvis du ønsker det
  • Nem adgang til at redigere i indholdet

Det får du med en drifts- og supportaftale

Vi tilbyder også at tage os af driften af din WordPress-hjemmeside. Køber du en webløsning hos Mind the Web, har du mulighed for at tegne en drifts- og supportaftale, hvor vi tager os af alle løbende opdateringer og står til rådighed med support efter behov.

  • Hurtig og stabil hosting
  • Sikkerheden i top med løbende systemopdateringer
  • Fri support på mail og telefon

Interesseret i at høre mere?

Vil du have en hurtigt og sikker hjemmeside, der bare fungerer, så bestil et uforpligtende opkald. Vi udarbejder gerne et gratis tilbud på en hjemmeside efter dine ønsker.